Blog taxislužby LUXI

Az első választás reptéri transzferekhez és céges utazásokhoz

Sziasztok utazók és kényelem szerelmesei!

Készen állsz, hogy megtapasztalj egy felejthetetlen utazást eleganciával és stílussal? Üdvözöljük blogunkon, ahol bemutatjuk egyedülálló taxi szolgáltatásunkat, a LUXI.sk-t – első osztályú választást azoknak a szakembereknek, akik kényelmesen, stílusosan szeretnének utazni és értékelni tudják a minőséget.

A LUXI.sk-nál a prémium taxi szolgáltatásokra összpontosítunk személyre szabott megközelítéssel, minőségi járművekkel és profi sofőrökkel. Utazásaink önmagukban is élményt jelentenek, ezért erős bázist építettünk ki hűséges vásárlóinkból, akik újra és újra visszatérnek hozzánk. Hadd mutassuk meg, mitől olyan különleges taxi szolgáltatásunk.

LEGJOBB ONLINE FOGLALÁSI RENDSZER

A gyorsaság és a kényelem a legfontosabb számunkra. Weboldalunkon egy kényelmes online foglalási rendszert hoztunk létre, amely lehetővé teszi az utazás egyszerű és gyors lefoglalását. Csak töltsön ki néhány adatot, válassza ki az átvétel idejét és helyét, és erősítse meg a foglalást. Használja ki a lehetőséget, hogy egy meghatározott időpontra taxit foglaljon felár nélkül – már nem kell várnia, a taxi Önt fogja várni.

KÉNYELMESEN FIZETÉS AZ ÖN ELŐÍRÁSAI SZERINT

Tisztában vagyunk vele, hogy minden vásárlónak megvannak a saját preferenciái a fizetéssel kapcsolatban. Éppen ezért számos fizetési lehetőséget kínálunk, amelyek maximális kényelmet biztosítanak. Online foglalási rendszerünkön keresztül előre fizethet készpénzzel vagy kártyával. Ha szeretné, készpénzben is fizethet közvetlenül a sofőrnek. Az Ön kényelme a mi prioritásunk.

VÁLLALATI ELEKTRONIKUS PÉNZTÁRCSA – JÖN 2023 ŐSZÉN

Hiszünk abban, hogy fontos a hosszú távú kapcsolatok kialakítása vállalati és törzsvásárlóinkkal. Ezért céges partnereink számára egy speciális bónuszt – egy elektronikus pénztárca rendszert – készítettünk. Idén ősszel egy új rendszert vezetünk be, amely többféle előnnyel jár az Ön cége számára.

Ha cége szerződést kötött a LUXI.sk-vel, akkor alkalmazottai kedvezőbb tarifákhoz férhetnek hozzá. Ez azt jelenti, hogy alkalmazottai kedvezményes áron vehetik igénybe luxustaxi szolgáltatásainkat. Ezen túlmenően az e-pénztárca rendszer lehetővé teszi az elektronikus számlázást, ezzel időt takaríthat meg a könyvelési osztálynak, és leegyszerűsíti a teljes folyamatot.

SZAKÉRTŐK A PROFI VEZETÉS SZERETETÉVEL

A járművezetők cégünk szíve, és tudjuk, hogy hozzáállásuk és készségeik kulcsszerepet játszanak szolgáltatásaink minőségének biztosításában. Profi sofőrjeink tapasztalt szakemberek, akik szeretik az utazást és a minőségi vezetési művészetet. Udvariasságuk, biztonságos vezetésük és a helyi utak ismerete elbűvöli Önt, és élvezetessé teszi az átszállást.

FRISSÍTŐ ÉLMÉNYEK ÚTON

Annak érdekében, hogy utazása még gazdagabb legyen, frissítő italokat és harapnivalókat kínálunk járműveinkben. Élvezheti a friss vizet, egy habzó italt vagy egy kávét, amelyek energiát adnak a repülés vagy üzleti megbeszélés előtt.

RÖPÜL az IDŐ, MI ELVESZÜNK

Várod már a következő utazásodat? Örömmel nyújtunk Önnek egy első osztályú taxi szolgáltatást, amely lehetővé teszi, hogy eleganciával és stílusosan utazhasson. És ami még jobb, weboldalunkon könnyedén lefoglalhatja taxiját, helytől és időponttól függetlenül. Az idő repül, de velünk gondtalanul és mosollyal az arcodon utazol.

Akár Kassáról, akár Kassára utazik, akár más célállomásra utazik, a LUXI.sk az első választás a repülőtéri transzferekhez és a céges utazásokhoz. Cégünk kényelmes online foglalási rendszert, különféle fizetési lehetőségeket és kedvezményeket kínál vállalati partnereink számára. Hagyja magát elvarázsolni luxusjárműveink és professzionális sofőrjeink által, akik mosollyal az arcán visznek úti céljához.

hu_HUMagyar