Image

Kényelmes TAXI-val szeretne szállni?

Repülőtér Budapest - Kassa

Foglalhat LUXI-transzfert a város egy adott címe és egy határátkelőhely között. Mindkét irányba közlekedünk. Ez az ajánlat minden nap 6:00 és 22:00 óra között érvényes.


265 km 2h 32m 200€

Legalább 6 órával az indulás előtt

Foglalások

  Sürgős esetekben hívja

  0948 981 981

  Hogyan foglalhatok taxi transzfert a Budapest Nemzetközi Repülőtér (BUD) irányába?

  Kérdések és válaszok

  Lehetséges pontos címre szállítást rendelni?

  Igen, ez a szolgáltatás valójában egy háztól-házig tartó taxi szolgáltatás, azaz a kassai/preszovai kiindulási címről a budapesti repülőtérre, vagy az ellenkező irányban a budapesti repülőtérről a kassai/preszovai célállomásra.

  Mennyibe kerül egy taxi a Budapesti Repülőtér és Kassa között?

  Az ár 200 € egy útra. Az útvonal hossza körülbelül 265 km, és körülbelül 2 óra 32 percet vesz igénybe. A foglalást legalább 6 órával korábban kell megtenni. Ez az ajánlat nem vonatkozik az éjszakai időzónára 22:00 és 6:00 óra között.

  Mennyibe kerül egy taxi Budapest Repülőtér és Eperjes között?

  Az ár 230 € egy útra. Az útvonal hossza körülbelül 295 km, és körülbelül 3 óra 3 percet vesz igénybe. A foglalást legalább 6 órával korábban kell megtenni. Ez az ajánlat nem vonatkozik az éjszakai időzónára 22:00 és 6:00 óra között.

  Hogyan rendelhetek szállítást?

  Môžete vyplniť zjednodušený formulár vyššie a následne vás kontaktujeme, aby sme objednávku dokončili a potvrdili.

  Miért szükséges legalább 6 órával az indulás előtt foglalni?

  A megadott határidőt arra használjuk fel, hogy biztonságosan le tudjuk foglalni és kiszállítani Önnek a járművet. Ha sürgős ügyben van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk telefonon, és megpróbálunk megegyezni a megoldásban.