Image

Kényelmes TAXI-val szeretne szállni?

Repülőtér Bécs - Kassa

Foglalhat LUXI-transzfert a város egy adott címe és egy határátkelőhely között. Mindkét irányba közlekedünk. Ez az ajánlat minden nap 6:00 és 22:00 óra között érvényes.


512 km 4h 55m 430€

Legalább 6 órával az indulás előtt

Foglalások

  Sürgős esetekben hívja

  0948 981 981

  Hogyan foglalhatok taxi transzfert Bécs - Schwechat Nemzetközi Repülőtér (VIE) között?

  Kérdések és válaszok

  Lehetséges pontos címre szállítást rendelni?

  Igen, ez a szolgáltatás tulajdonképpen háztól-házig taxi, pl. a kassai/eperjesi kiindulási címről a bécsi repülőtérre, vagy ellenkező irányban a bécsi repülőtérről a kassai/eperjesi célcímre.

  Mennyibe kerül egy taxi a bécsi repülőtér és Kassa között?

  Az ár 430 € egy útra. Az útvonal hossza körülbelül 512 km, és körülbelül 4 óra 55 percet vesz igénybe. A foglalást legalább 6 órával korábban kell megtenni. Ez az ajánlat nem vonatkozik az éjszakai időzónára 22:00 és 6:00 óra között.

  Mennyibe kerül egy taxi a bécsi repülőtér és Eperjes között?

  Az ár 463 € egy útra. Az útvonal hossza körülbelül 462 km, és körülbelül 4 óra 50 percet vesz igénybe. A foglalást legalább 6 órával korábban kell megtenni. Ez az ajánlat nem vonatkozik az éjszakai időzónára 22:00 és 6:00 óra között.

  Hogyan rendelhetek szállítást?

  Môžete vyplniť zjednodušený formulár vyššie a následne vás kontaktujeme, aby sme objednávku dokončili a potvrdili.

  Miért szükséges legalább 6 órával az indulás előtt foglalni?

  A megadott határidőt arra használjuk fel, hogy biztonságosan le tudjuk foglalni és kiszállítani Önnek a járművet. Ha sürgős ügyben van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk telefonon, és megpróbálunk megegyezni a megoldásban.